Bel voor meer informatie 0476 43 52 81 of bezoek onze toonzaal

Bel voor meer info 0476 43 52 81

Van bad naar douche op 1 dag

Het is mogelijk om je oud bad op één dag te vervangen door een moderne inloopdouche. Hoe we op minder dan 24 uur van bad naar douche gaan, lees je hieronder.

Stap 1 : Ideeën en plannen concreet maken

Is een inloopdouche mogelijk? Wat met een hoekbad? Wat kost een inloopdouche? Je hebt waarschijnlijk nog veel meer vragen over het vervangen van je bad of oude douche. Bekijk alvast onze verschillende type douches, de beschikbare kleuren van de wandpanelen en de douchekranen van Hansgrohe.

De plaats waar de nieuwe douche komt ter vervanging van het bad wordt eerst correct opgemeten

Stap 2 : Opmeten voor feilloos maatwerk

De douches van Aquabox zijn 100% maatwerk. Dit betekent dat elke douche – dus ook jouw nieuwe douche – in het atelier op maat wordt voorbereid, geproduceerd, verpakt en getransporteerd. Omdat maatwerk één van onze troeven is, willen we dus heel graag zeker zijn over de juiste informatie te beschikken. We komen daarom graag langs om de nodige opmetingen te doen.

Watertoevoer- en afvoer worden voorbereid voor de nieuwe douche wordt geplaatst

Stap 3 : Oud bad of douche uitbreken

De volgende stap is uitbreken van je bad of douche. Je kan dit eventueel zelf doen en dan geven we jou graag een aantal tips. Of we kunnen dit ook voor jou doen. Wat belangrijk is, is dat de plaats waar je nieuwe douche komt perfect klaar is. Dit maakt het mogelijk om in een recordtijd je nieuwe douche te installeren. 

Op de plaats van je oude bad wordt eerst de doucheplaat geïnstalleerd

Stap 4 : Installeren nieuwe douche

Vervolgens gaan we aan de slag om je nieuwe douche te plaatsen. Onze ervaren installateurs regelen onder meer de watertoevoer en -afvoer, zorgen dat de douche waterpas staat enzovoort. Ze doen dit uiteraard nauwgezet en met de grootste zorg.

Nieuwe douche op de plaats van je oude bad

Stap 5 : Opruimen, laatste controle en oplevering

Als de werkzaamheden achter de rug zijn, wordt alles opgeruimd en doen we samen een laatste controle. Je krijgt ook de nodige informatie in verband met het gebruik en onderhoud van je nieuwe douche.

Hoe kunnen we jou verder helpen?

Heb je bijkomende vragen, neem dan a.u.b. contact op.