Bel voor meer informatie 0476 43 52 81 of bezoek onze toonzaal

Bel voor meer info 0476 43 52 81

Hansgrohe voor topkwaliteit

Elke nieuwe douche wordt standaard met een mengkraan van Hansgrohe geïnstalleerd. Wil je graag een thermostatische kraan of een rain shower, kies dan voor een upgrade.

Onze douches Aquabox Open en Aquabox Close zijn uitgerust van een douchekranen van Hansgrohe om je een unieke douchebeleving te bieden. Deze kranen laten toe om exact de gewenste temperatuur te regelen. Je bepaalt trouwens niet alleen de temperatuur, maar ook de hoeveelheid water die door de douchekop stroomt.

Thermostaat/Doucheset Select

Hansgrohe Thermostaat/Doucheset Select

Prijs €149

Rainshower Crometta E240

Hansgrohe Rainshower Crometta

Prijs €369

Het Duitse Hansgrohe wordt in 1901 opgericht. Het bedrijf maakt het in 1934 als eerste mogelijk om dankzij een ingebouwde afvoer en overloop in de badkuip het water te laten weglopen.

Zo’n twintig jaar later brengt de onderneming de eerste douchestang op de markt. Nog later gaat het in zee met bekende designers voor de vormgeving van zijn producten.

Het streven naar het perfecte design en de voortdurende innovatie zijn voor ons doorslaggevend om hen als partner aan boord te halen. Naast de standaard kraan die is voorzien, kan je dus kiezen voor een upgrade. De vermelde kostprijs op deze pagina is louter de meerprijs. De standaardkraan is hoe dan ook in de kostprijs van onze douche inbegrepen.

Je kan voor meer informatie ook terecht op de website van Hansgrohe.

Hoe kunnen we jou verder helpen?

Heb je bijkomende vragen, neem dan a.u.b. contact op.