Bel voor meer informatie 0476 43 52 81 of bezoek onze toonzaal

Bel voor meer info 0476 43 52 81

Het verhaal van Aquabox

Het Aquabox concept werd ontwikkeld op vraag van onze klanten. We renoveren namelijk al meer dan tien jaar badkamers. Het viel ons daarbij op dat sommige klanten enkel hun oude bad of douche op een betaalbare en snelle manier wilden vervangen door een moderne, instapklare douche.

Na veel denk- en rekenwerk en in overleg met onze belangrijkste leverancier ontstond het concept van de Aquabox.

Laat je badkamer opnieuw schitteren

Als je snel én betaalbaar je oude bad of douche wil vervangen, dan maak je met Aquabox de juiste keuze.

• Aquabox is 100% maatwerk waardoor het mogelijk is om in een bestaande badkamer naadloos het oude bad of douche te vervangen.

• Aquabox wordt geleverd in de vorm van een bouwpakket, inclusief aansluitingen, kranen, zelfs tot en met het haarzeef. Hierdoor kan de installateur snel en degelijk werk afleveren.

• Aquabox hanteert een transparante prijszetting. Je weet exact wat je nieuwe douche gaat kosten. Dus geen verrassingen achteraf.

• Aquabox is specifiek ontworpen voor bestaande badkamers. Daarom kan je zelf de kleur van de wandpanelen bepalen. Hierdoor blijft je badkamer zijn stijl behouden.

• Aquabox is Belgisch vakmanschap. De douches worden in België gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de transportkosten beperkt blijven, maar ook draagt dit bij tot een beter milieu.

Je kan op ons rekenen! We stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat je snel weer kan genieten van een splinternieuwe douche op jouw maat.

Gracy

Hoe kunnen we jou verder helpen?

Heb je bijkomende vragen, neem dan a.u.b. contact op.