Bel voor meer informatie 0476 43 52 81 of bezoek onze toonzaal

Bel voor meer info 0476 43 52 81

Bepaal de kleur van je douche

Een douche op maat betekent ook echt volledig volgens jouw wensen. Dus kan je ook zelf de kleur van je douche bepalen! Je kan kiezen uit acht kleuren zodat je nieuwe douche perfect past in de stijl van je badkamer.

Wood

Stone

Marble

Granite

Concrete

Ceramic white

Ceramic grey

Ceramic dark grey

Dit kleurenpallet is samengesteld op basis van een jarenlange ervaring en de installatie van honderden nieuwe douches en badkamers. Deze geselecteerde kleuren voor je douche zijn in de eerste plaats tijdloos. Ze zorgen er verder voor dat je nieuwe inloopdouche perfect past in het bestaande interieur van je badkamer.

Deze acht stijlvolle kleuren zijn toepasbaar op onze douches.

Niet 100% overtuigd van de kleur? Stuur ons een foto van je huidige bad of badkamer. We laten onze experts onderzoeken op welke manier je nieuwe douche de ster van je badkamer wordt. Je kan onze via telefoon of e-mail bereiken.

Je hebt ook de mogelijkheid om langs te gaan bij onze ervaren installateurs zoals Aquazone in Dendermonde. In de toonzaal vind je onze douches in verschillende kleuren. Je kan er ook terecht voor meer informatie en advies.

Met Marmer, Taupe, Granite, Black, Concrete light, Concrete dark, Grey en White kan je in elk badkamer aan de slag. Vind je het moeilijk om te kiezen, dan adviseren we jou graag wat betreft de kleur van je douche. Wist je trouwens dat de kleur geen extra kost met zich meebrengt en mee in de kostprijs van je nieuwe douche is opgenomen.

Hoe kunnen we jou verder helpen?

Heb je bijkomende vragen, neem dan a.u.b. contact op.